10 Mayıs 2011 Salı

Akkoza'nın Kalan Parselleri de Satılıyor!


http://www.kuzeybati.com.tr/pics//Properties/128/ESENYURT%20BROSURU.pdf

3 yorum:

  1. Akkoza projesi tam bir fiyasko oldu. Havuzlarımızın dibine başka şirketlerin binaları dikilecek. Yeşil alanlar, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları ne oldu? Vaziyet planları yap-boz gibi değiştirilmemeli! Bu yaptığın hiç etik değil, Akkoza!

    YanıtlaSil
  2. 4.5. etaplar iptal edildi ve bu parseller o etapların parselleri ve satılacağı da doğru malesef. spekülasyon yapmak istemem ama ben havuzların ve sosyal tesisin de yapılamayacağını düşünüyorum,daha doğrusu bu yönde bir duyumum var. 2. etap inşaatlar da hiç ilerlemiyor,arsalar satılırsa belki biraz ilerler. 3 büyük şirkete ve kredi sağlayan iş bankasına güvenip, paralarımızı 3 yıl önce peşin olarak verdik.bunlara denebilecek tek kelime, kurumsal ş... özellikle garanti koza. hakkımızı dava yoluyla aramaktan başka şansımız da yok arkadaşlar

    YanıtlaSil
  3. ben yaklaşık 1 ay önce akkoza projesinden ev alıyordum.bir işe girerken inanılmaz derecede titiz ve araştırmacı oluşumdan dolayımıdır nedir olayı inceledikten sonra vazgeçtim.aslın da genel anlam da anlatılanlar göz önüne alındığın da proje güzel gibi duruyor.gerek internetten okuduğum olumsuz yorumlar gerek o projede görev almış mühendislerin inşaat kalitesi ve teknolojisi hakkın da verdiği ifadeler hiçte iç açıcı değildi.okudukça ''uzak dur'' deniliyordu ya da o anlama geliyordu.fakat alacağım daireye fikir versin diye bitmiş bloklardan birini ailemle gezdiğim de şok oldum.belirtilen metre kare ile alakası yok.sanırım otopark ta belirttikleri depoyu otoparkta ki hakkınızı da için de sayıyorlar brüt metre karenin.bir de daireler de inanılmaz küçüktü.120 metre kare hiç ev gezmemiş olsanız orda o dairenin 120 metre kare olduğuna aldanırdınız.bunları projeyi kötülemek için yazmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama allahın sevgili kuluymuşum onu belirtmek istiyorum. bunun dışın da sosyal tesisler kafamı çok karıştırdı projeyi düşünürken.diyorum ki satış ofisinde ki arkadaşa sosyal tesislerden nasıl faydalanacağız? diyor ki arkadaş belki bilerek belki iyi niyetle ''efendim o aidatların için de olmayacak siz belirli bir meblağ ödeyeceksiniz.dedim ki ne kadar? diyor ki arkadaş 500 dolar gibi bir rakam yıllık'':) ya dedim böyle saçmalık mı olur.siz kafanızdan rakam veriyorsunuz.bana yarın bir gün kalkıp 1500 dolar derseniz ne yapacağım ben? tesislerden sorumlu arkadaşa ''ya bana daireyi alırken bir akrdaş yaklaşık 500 dolar ödeyeceksiniz demişti'' mi diyeceğim.böyle saçmalık olur mu allah aşkına.bir diğer konu festival park meselesi.bir diğer beni kıllandıran ve rahatsız eden şey satış ofisinde ki arkadaşla pazarlık yapıyorum.metre kare bazlı fiyat sürekli değişiyor.son şu olur bu olur bilmem ne olur.yahu kardeşim sen bana bunu bu metre kare fiyatından veriyorsun da benden sonra gelecek adama daha ucuz vermeyeceğinizi nerden bileyim? resmen kime ne geçirirsek mantığıyla hareket ediyorlar.şu an girdiğim projeye bakıyorum da dediğim gibi allahın sevdiği kuluymuşum gerçekten.okudukça şok oluyorum.allah mağdurların yardımcısı olsun hakikaten zor.firma ya da daireler ne olursa olsun umrum da değil ama umarım mağdurlar en kısa zaman da paralarını faiziyle geri alabilirler.

    YanıtlaSil